Ik ben echt gek op mijn hond. We zijn de grootste maatjes! Daarom doe ik ook altijd mijn best goed voor hem te zorgen. Hij krijgt goede kwaliteit voeding. Ook let ik er op dat hij alleen kwaliteits speeltjes krijgt! Laatst was een goede vriend van me op bezoek. Hij is ook gek op mijn hond, en neemt dan ook vaak een verrassing voor hem mee. Dit keer had hij een hondenspeeltje meegenomen waar mijn hond een snoepje uit kan kauwen! Het speeltje is van het merk Kong. Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord, maar wat een speeltje! Mijn hond is heel energiek en is gauw uitgekeken op zijn speeltjes. Maar sinds het bezoek van mijn goede vriend heeft hij alleen nog maar naar het Kong speeltje gekeken!

De Kong Classic

Het speeltje dat mijn hond heeft gekregen heet de Kong Classic. Dit is een rood speeltje wat een beetje op een sneeuwman lijkt. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk rubber. Dit vind ik erg belangrijk, want ik wil niet dat mijn hond giftige stoffen van slecht rubber binnenkrijgt! Je kunt het speeltje dus vullen met van alles! Koekjes, snoepjes, brokken etc. gaan er allemaal in. Het speeltje stuitert erg goed, dus het is een leuke uitdaging voor mijn hond om het speeltje te pakken te krijgen en er een snoepje uit te kauwen. Hij is er zo een uur zoet mee, wat een verademing is voor mij! Ik houd van mijn hond, maar door zijn hoge energielevel vraagt hij soms wel heel veel aandacht!

Voor elke hond een Kong-speeltje

Er zijn nog veel meer speeltjes van het merk Kong! Voor elke soort hond hebben ze wel een speeltje. Ook is er aan de leeftijd van de dieren gedacht. Voor jonge puppies is er een soortgelijk speeltje van zachter en flexibeler rubber. Zo krijgen de puppies geen pijn aan hun tanden. Voor extra verlichting bij pijnlijke tanden kun je het speeltje even in de koelkast leggen! Voor oude honden is er een speeltje van hetzelfde sterke rubber als de classic, maar is wat zachter voor de oude tanden van deze honden! Voor de allersterkste honden is er de Kong Extreme! Dit speeltje is gemaakt van extreem sterk rubber. Die krijgt zelfs de sterkste hond niet zomaar kapot!

Ik ben ontzettend blij dat mijn goede vriend mij heeft geïntroduceerd aan dit merk speeltjes. Zo kan ik mijn hond vaker verwennen met leuke, langdurige en duurzame speeltjes! Daar worden zowel ik als mijn hond erg blij van!