Als je het hebt over de damesschoenen van Peter Kaiser dan spreek je over vakmanschap, kwaliteit en stijlvolle uitstraling. Peter Kaiser is een Duits merk en werd in het jaar 1838 opgericht in het Zuid-Duitse Pirmasens. Het begon allemaal met een kleine schoenenfabriek met een handjevol medewerkers. Doordat de schoenen populair waren onder een breed publiek is het snel uitgegroeid en nu worden de damesschoenen verkocht over de hele wereld. Peter Kaiser behoort tot een van de oudste schoenenmerken in Europa. En dat wil wat zeggen. Het overleefde in die tijd met gemak alle andere schoenfabrikanten, zelfs toen het in het algemeen een tijdje slechter ging met de verkoop van schoenen. Peter Kaiser staat bekend om het leveren van damesschoenen van hoge kwaliteit en meesterschap. Maar dat kan ook niet anders met een bedrijf dat al meer dan 180 jaar bestaat.

Comfort, exclusiviteit en elegantie

De schoenen van Peter Kaiser zijn gemaakt van eerlijke materialen, en daarom zul je geen schoenen vinden die gemaakt zijn van nepmaterialen. En doordat er gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen, heb je nooit meer zere voeten en toch een elegante uitstraling. Draaggemak en comfort staan hoog in het vaandel bij Peter Kaiser. En juist die combinatie – comfort, exclusiviteit en elegantie – is uniek in de wereld en dat maakt dat Peter Kaiser razend populair is bij de dames die kwaliteit en elegantie hoog in het vaandel hebben staan.

Klassieke modellen die voldoen aan de laatste modetrends

De collectie van Peter Kaiser is zeer divers. Met veel klassieke modellen in het assortiment weet Peter Kaiser het klassieke tintje niet te verliezen, en toch weet het innovatief te zijn en collecties te ontwerpen die voldoen aan de laatste modetrends. Het weet zelfs op een succesvolle manier op de trends vooruit te kijken en daarmee heeft elk seizoen weer trendy schoenen die passen bij de mode van nu.

Een ruime keus

Met een ruime keuze aan kleuren, modellen en designs zit er altijd wat voor je bij wat bij je past. Niet alleen voor de zakelijke look zijn er schoenen, ook voor de relaxte look is er een ruime keus. Voor elke gelegenheid en bij elke outfit is er wel een model te vinden, van hippe enkellaarsjes tot nette pumps. Van felle kleuren tot mooi zwart leer. Ook wat betreft hakhoogte is de keuze zeer ruim bij dit grote merk. Daarnaast zijn er nog diverse modellen verkrijgbaar die je zowel naar je werk kunt dragen als in je vrije tijd.

Tassencollectie

Peter Kaiser heeft ook een kwalitatief uitstekende bijpassende tassencollectie. De handtasjes zijn uitgevoerd in bijpassende materialen en maken jouw look voor elke gelegenheid helemaal compleet.