Het is eens tijd voor een verbouwing van mijn tuintje. Ik moet toegeven dat dit lastiger is dan je in eerste instantie verwacht. Ik ben toen langs verschillende tuin en bouw winkels gegaan maar kon er toch niet helemaal uit komen. Ik ben toen online gaan zoeken naar wat webwinkels met verschillende houtsoorten voor in de tuin. Ik belande bij Hillhouttuinhout. De webwinkel zag er strak uit en ik kon makkelijk zoeken wat ik zocht. De pagina’s waren goed verdeeld en ik kon zo makkelijk bepalen welke producten ik nodig had. Er waren veel verschillende soorten houten, maar wat mij opviel was dat dit hout allemaal van kwaliteit was. Dit stond namelijk meerdere keren aangegeven op de website. Toen ben ik een plan gaan opstellen om mijn tuin te gaan verbouwen. Die gaat als volgt:

Stap 1 Bepalen wat er in de tuin komt:

Als eerst ging ik opmeten hoeveel ruimte ik had in mijn tuin. Want ik had het idee om een hillhouttuinhout terras aan te leggen met een overkapping. (Dit heet een veranda) De hillhouttuinhout veranda’s kunnen zowel vast als los van huis worden geplaatst. Ik ben alleen van  mening dat zo een overkapping aan huis wel een stuk mooier is. En gelukkig zijn de veranda’s in verschillen maten te verkrijgen. Dus heb ik deze gelijk bij Hillhouttuinhout besteld. Verder wilde ik nog bloembakken, tuinstoelen voor op de veranda, schermen voor op de schutting en een tafel voor op de veranda.

Stap 2: Hillhouttuinhout tuinhout kiezen

Hillhouttuinhout heeft verschillende soorten en maten hout. Nu aan mij de taak om te kiezen welke ik in mijn tuintje wil hebben. Het hout was gelukkig alleen verkrijgbaar in één kleur. Dat scheelt weer. Kiezen. Maar de dakpanelen van de veranda was natuurlijk weer verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus heb ik daar even over moeten nadenken. Maar uiteindelijk ben ik toch voor de zwarte panelen gegaan omdat dit het beste bij mijn huis past. Het hillhout tuinhout is van zeer hoge kwaliteit en is onder strenge controles vervaardigd. Al het hout van Hillhouttuinhout bezit het Hillhout keurmerk.

Stap 3: Het aankleden van de tuin

Ik heb de tuin verder aangekleed met leuke bloembakken. Deze bloembakken heb ik besteld in verschillende groten omdat dit een leuk effect geeft. Zo heb ik 2 kleine en 3 grote Hillhouttuinhout bloembakken aangeschaft. Deze fleuren de tuin lekker op. Toen kwam ik de hillhouttuinhout schermen tegen. Deze schermen zijn in veel verschillende kleuren en formaten te verkrijgen. Ik heb er genoeg besteld om mijn hele schutting mee te bedekken. Dit geeft een leuk een knus effect. Geen saaie houten planken maar mooi uitziende schermen. Ten slotte heb ik de veranda nog aangekleed met wat tuinstoelen en een tuintafel. Dit is ook van Hillhout dus nu is mijn complete tuin van Hillhouttuinhout hout. Een prachtig zicht!

Ga jij ook binnenkort je tuin verbouwen? Laat het mij weten via het contactformulier!