Je zal echt wel eens iets gelezen hebben over lachgas. Dit gas is echt super populair onder de jongeren in Nederland. Veel jongeren pakken toch wel een paar ballonnetjes bij het uitgaan of bij het chillen. Dat is dan ook niet meer zo raar, het is namelijk een feit dat er lang niet zoveel nadelen zitten aan het gebruik van lachgas als aan bijvoorbeeld het nuttigen van alcohol. Misschien zo je ook wel graag eens lachgas kopen maar heb je geen idee wat de effecten zijn. In dit artikel zullen we dit eens wat beter bekijken, zo weet je alles voordat je ook lachgas gaat kopen!

Lachgas kopen – de historie

Lachgas is eigenlijk maar raar spul. Van oorsprong had de medische wereld het gas in gebruik. Zo werd het echt vaak bij de tandarts in gebruik genomen. Echter kwam men er al snel achter dat je het gas ook kunt inhaleren zonder dat je volledig in slaap sukkelt. Voorheen kon men alleen maar het medische gas gebruiken, tot mensen hadden bedacht dat je ook de gassen van een slagroomspuit kon inhaleren. Vandaag de dag kan je ook gewoon de speciale patronen kopen.

De effecten van lachgas

De ‘high’ van lachgas duurt echt maar ontzettend kort. Over het algemeen zal de high van dit gas om en nabij de minuut duren, soms iet langer. Hierdoor is het dan ook een soort drugs die echt ontzettend vaak gebruikt wordt bij het uitgaan, lang niet iedereen wilt voor een lagere periode high zijn. Wanneer je het gebruikt dan zal je een licht gevoel krijgen, het kan dan ook zo zijn dat het lijkt alsof alles net even iets langzamer gaat dan normaal. Je kunt het ook wel een beetje zien als een soort dronken gevoel.

Ga niet combineren

Je kunt het beste het gas niet gaan combineren met andere soorten drugs of met alcohol. Door deze combinatie zal het namelijk flink uit de hand kunnen lopen, hier zit je natuurlijk niet echt op te wachten. Je moet dus niet te hard van stapel gaan als je het voor het eerst probeert. Lachgas kopen is op dit moment helemaal legaal in Nederland. Je kunt het dan ook altijd eens proberen zonder al te veel risico te lopen, neem alleen niet te veel maar dit spreekt voor zich.